Iulian si Ana – o nunta de povestit


              Nuntile implica de obicei mult stres si multa munca, uneori pana la epuziare. Dar nu si in cazul lui Iulian si al Anei, care, odata cu pregatirile pentru nunta, au prins si mai multa energie. Rar imi este dat sa intalnesc oameni atat de spontani, curajosi, atat de plini de viata. 

              Mi-a facut placere sa le fiu alaturi atat ca invitat cat si ca fotograf, mai ales ca pe Ana o cunosc din copilarie.  In aceasta vara au parcurs o etapa minunta din viata lor dar si foarte multi kilometri, mai ales pentru fotografiile facute la malul marii. Dar acesta le este doar inceputul, le doresc sa descopere bucuriile vietii cu acelasi entuziasm pe care l-au avut zilele acestea. Sa urmarim cateva fotografii cu tinerii insuratei si sa le uram Casa de piatra, Iulian si Ana!  DSC_6460 DSC_9507 DSC_9495 DSC_9489 DSC_9485  DSC_9436 DSC_9433 DSC_9426 copy DSC_7611 DSC_7519 DSC_7512 DSC_6981 DSC_6945  DSC_6851 DSC_6777

1 2

page4         Cine doreste se poate inregistra in partea dreapta sus cu adresa de mail, pentru a primi notificari in legatura cu urmatoarele articole.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s