Zacusca cu bucati de ..sticla? Cum sa nu, doar la conservfruct srl!


La amiaza am incercat si eu o zacusca de legume cu fasole, dar sa vezi surpriza, un ciob de sticla cam de 1cm lungime si 0.5cm latime mai ca vroia sa alunece pe gat.

Cat de iresponsabila sa fie o companie de produse alimentare in anul 2013 incat sa permita asemenea eroare? Eu unul am avut noroc, dar daca zacusca asta se afla neted intinsa pe painea unui copil, sau poate a unui om ce nu prea mesteca mancarea si o infuleca in graba? La dimensiunea asta, si fiind un ciob cu marginile foarte ascutite, sigur avea sa produca ceva leziuni interne. Eu unul sper sa fi fost un ghinion si sa fiu singurul care a gasit asa ceva, dar e bine sa atentionez si pe ceilalti. Asa ca va invit sa va verificati zacusca inainte sa o mancati, vedeti voi cum, eu unul am verificat-o cu dintii. Posibil sa mai fie ceva cioburi de sticla in acel lot, pare a fi o bucata dintr-un alt borcan.  Am trimis deja un mail companiei si in curand un mesaj centrului de protectia consumatorului. Am lucrat si eu in fabrici de produse alimentare, chiar in domeniul controlului calitatii, ori la masa de inspectie, etc, dar asemenea eroare nu am intalnit. Posibil sa mai scapi in produs chestii vegetale dar sticla, in nici un caz. Asadar, atentie si dati mesajul meu mai departe, cineva poate se va folosi de el. 

PS: produsul a fost cumparat de la Kaufland, nu e neaparat relevant, dar e bine sa fiti atenti la preturile de la raft si cele de la casa, in articolul trecut tot de pe acest blog am vazut cat de mult difera. Cea mai buna zacusca e cea facuta in casa! 🙂 

DSC_7120

 

3 gânduri despre „Zacusca cu bucati de ..sticla? Cum sa nu, doar la conservfruct srl!

  1. Buna,

    Ghici ce? Am avut pofta de o zacusca de vinete. Am luat de pe raft zacusca de legume cu vinete pe care scrie frumos , mare pe eticheta CEGUSTO. Citesti mai bine literele mici si iti dai seama ca este de fapt de la CONSERVFRUCT.
    Imi pare rau ca nu pot atasa o poza sa vedeti ce culoare de rosu intens are zacuzca. Mai exact culoare de pasta de tomate. Gustul foarte intepator de pasta de tomate. Nici urma de aroma de vinete coapte :))) asa cum ne explica eticheta.

    Prost produs! L-am aruncat dupa ce am gustat 2 lingurite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s